Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!

Bulviniai blynai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
1 kilogramas | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (Ementalio) |
60 gramų | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švilpikai
-
Bulvių kukuliai
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių pica
-
Baltarusiški bulviniai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulvių armonikos
-
Bulvinės bandelės
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvės su sūriu
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Muskatas
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Ementalio,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...