Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!

Bulviniai blynai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
1 kilogramas | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (Ementalio) |
60 gramų | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulvių pica
-
Studentiškos bulvės
-
Troškinys čenachinėse
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulvių armonikos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių apkepas
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių kroketai
-
Bulvinė pica
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Muskatas
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Ementalio,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...