Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.5 litro | pienas |
50 gramų | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Grilyje keptos bulvės
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Švilpikai (šiuškės)
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Migdoliniai kotletėliai
- Troškinys čenachinėse
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Bulviniai blynukai
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Studentiškos bulvės
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
- Bulvių vyniotinis
- Velykinis paršiukas
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Virtos bulvės su sviestu
- Bulvių casserole
- Įdaryti bulvių kukuliai
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...