
Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.5 litro | pienas |
50 gramų | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviškienė
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Studentiškos bulvės
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulvių armonikos
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Vėdarai
-
Raganos kepsniukas
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...