Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
| 1 kilogramas | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 0.5 litro | pienas |
| 50 gramų | mielės |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Cepelinai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Blynai su moliūgais
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Vėdarai
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvinė pica
-
Bulvių plokštainis
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
