Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.

Bulvių apkepas su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | žuvis (filė) |
1 arbatinis šaukštelis | muskatas (maltas) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
300 gramų | svogūnai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Menkė tešloje
-
Farširuota lydeka
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Kepta skumbrė
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Sočiausioji pica
-
Karosai grietinėje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Lašiša su vaisiais
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Žuvis tešloje
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvies kukuliai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Bulvių apkepas su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
400 gramų -
Muskatas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Kvapieji pipirai
-
Svogūnai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...