Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
1 stiklinė | pienas |
0.5 vieneto | citrinos |
20 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
3.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
4.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
5.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
6.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
7.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis su persikais
- Karpis, keptas orkaitėje
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Įdaryti kalmarai
- Žuvis tešloje
- Rūkytas Karpis
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Žuvies blynukai
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Farširuota lydeka
- Žuvies troškinys
- Aštrios krevetės grilyje
- Išmarinuota žuvis
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Keptos midijos su sūriu
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Pienas,
1 stiklinė -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas,
20 gramų -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...