
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
1 stiklinė | pienas |
0.5 vieneto | citrinos |
20 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
3.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
4.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
5.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
6.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
7.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkoji silkė
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvis padaže
-
Kepta lašiša
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies užkepėlė
-
Krevečių užkepėlė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepta skumbrė
-
Kepta stinta
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Ant iešmo keptas ungurys
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Pienas,
1 stiklinė -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas,
20 gramų -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...