Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | karpis |
| 1 valgomasis šaukštas | žuvies prieskonių |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
3.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
4.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Keptos kuojos
-
Kepta stinta
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Keptas upėtakis
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Karpis, troškintas piene
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Sočiausioji pica
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Karpis,
1 vienetas -
Žuvies prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skaitytoja
2016-06-26 22:01
Niam niam ;)
-
Lankytoja
2016-06-26 22:01
Labai skanu :)
-
Gurmane
2016-06-26 22:01
Liuks :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
