
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | karpis |
1 valgomasis šaukštas | žuvies prieskonių |
3 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
3.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
4.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša folijoje
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas upėtakis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepti karosai
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Kepta lašiša
-
Žuvies kepsneliai
-
Sočiausioji pica
-
Karpis pietums
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Lietuviški "sushiai"
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Karpis,
1 vienetas -
Žuvies prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skaitytoja
2016-06-26 22:01
Niam niam ;)
-
Lankytoja
2016-06-26 22:01
Labai skanu :)
-
Gurmane
2016-06-26 22:01
Liuks :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...