Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.

Žuvis su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
400 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
350 gramų | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Skani zuvytė
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Žuvies blyneliai
-
Kepti karpiai
-
Troškinta žuvis
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Žuvies kotletai su grybais
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Lašišos troškinys
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Virta žuvis tešloje
Žuvis su migdolais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros lydeka, filė,
400 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Migdolai,
350 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...