Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.
Žuvies zrazai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žuvis (filė) |
| 0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 100 gramų | svogūnai (laiškai) |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Keptos kuojos
-
Kepta stinta
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Keptas upėtakis
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Karpis, troškintas piene
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Sočiausioji pica
Žuvies zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
1 kilogramas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
