Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.
Žuvies zrazai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis (filė) |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkė su apelsinais
- Karpis, troškintas piene
- Įdaryti kalmarai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Tagliatelle all`astice
- Šamų kotletukai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies pyragas
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Silkė su svogūniukais
- Žuvis tešloje
- Karosai grietinėje
- Žuvies pudingas
- Apelsininė lašiša
- Lašiša garuose
- Lašiša su vaisiais
- Lašiša grietinėlės padaže
- Lašiša su pievagrybiais
Žuvies zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
1 kilogramas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...