
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | karpis |
20 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | svogūnai (apkepti aliejuje) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas, baltymas) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų |
4 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
2.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
3.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
4.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
5.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
6.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
7.
Puošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su vaisiais
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Karališkas Grill otas
-
Kepta skumbrė
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Redos lašiša
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Farširuota lydeka
-
Folijoje kepta lašiša
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Virtas karšis
-
Lašiša su citrina
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvis tešloje
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Ant grotelių kepta žuvis
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Karpis,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
20 gramų -
Svogūnai, apkepti aliejuje,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas,
2 riekės - Prieskoniai, žuviai
- Druska
- Pipirai
-
Kiaušiniai, virtas, baltymas,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Duona, balta,
4 riekės - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
Puošiame žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai