Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | karpis |
| 20 gramų | grietinėlės, 35% |
| 50 gramų | svogūnai (apkepti aliejuje) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 riekės | batonas |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas, baltymas) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | agurkų |
| 4 riekės | duona (balta) |
| šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
2.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
3.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
4.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
5.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
6.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
7.
Puošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Kepta marinuota menkė
-
Lašišos suktiniai
-
Lašiša su vaisiais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies apkepas
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Saida margoje tešloje
-
Keptas karšis
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Karosai grietinėje
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Karpis,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
20 gramų -
Svogūnai, apkepti aliejuje,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas,
2 riekės - Prieskoniai, žuviai
- Druska
- Pipirai
-
Kiaušiniai, virtas, baltymas,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Duona, balta,
4 riekės - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
Puošiame žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai