Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | karpis |
20 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | svogūnai (apkepti aliejuje) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas, baltymas) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų |
4 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
2.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
3.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
4.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
5.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
6.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
7.
Puošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas upėtakis
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Margaritos žuvies apkepas
- Lašiša „My little secret“
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Sojos kepsniai su lašiša
- Žuvies filė
- Kepta lydeka
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Lašiša su pievagrybiais
- Pieniška moliūgų sriuba
- Žuvis su garstyčiomis
- Menkė garuose
- Žuvis ant grilio
- Žuvies kukuliai
- Apelsininė lašiša
- Žuvis tešloje
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Karpis,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
20 gramų -
Svogūnai, apkepti aliejuje,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas,
2 riekės - Prieskoniai, žuviai
- Druska
- Pipirai
-
Kiaušiniai, virtas, baltymas,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Duona, balta,
4 riekės - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
Puošiame žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai