
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | karpis |
20 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | svogūnai (apkepti aliejuje) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas, baltymas) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų |
4 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
2.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
3.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
4.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
5.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
6.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
7.
Puošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas lynas
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Žuvis su cukinija
-
Žuvies pyragas
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Žuvies pyragas
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Kepta plekšnė padaže
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Žuvies kotletai
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Menkė su apelsinais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Karpis,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
20 gramų -
Svogūnai, apkepti aliejuje,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas,
2 riekės - Prieskoniai, žuviai
- Druska
- Pipirai
-
Kiaušiniai, virtas, baltymas,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Duona, balta,
4 riekės - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
Puošiame žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai