Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys) | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 3 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų | |
| 3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
| 3 žiupsneliai | bazilikai | |
| 2 žiupsneliai | saldžiosios paprikos milteliai | |
| Kepimui: | ||
| 50 mililitrų | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Midijų šašlykai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Plekšnės filė su plutele
-
Keptos plekšnės
-
Kepta žuvies filė
-
Omarai
-
Keptas upėtakis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašišos šašlykas
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Malti lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Bazilikai,
3 žiupsneliai -
Saldžiosios paprikos milteliai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai