![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys) | |
1 vienetas | svogūnai | |
3 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų | |
3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
3 žiupsneliai | bazilikai | |
2 žiupsneliai | saldžiosios paprikos milteliai | |
Kepimui: | ||
50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos troškinys
-
Troškintas lynas
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Jūreivio sapnas
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta menkė
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Žuvies troškinys
-
Silkė su svogūniukais
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Žuvis pagal Ingą
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Sočiausioji pica
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Lašišos suktiniai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Lašišos apkepas
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Malti lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Bazilikai,
3 žiupsneliai -
Saldžiosios paprikos milteliai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai