400 gramų | lašiša |
6 vienetai | bulvių |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
Užpilkite grietinėle ir apibarstykite krapais.
Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes. Be folijos kepkite dar 5-8 minutes.
Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 min. Be folijos kepkite dar 5-8 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkė su apelsinais
- Žuvies blyneliai
- Silkė pataluose
- Saldžiarūgštė silkė
- Žuvis tešloje
- Žuvis su brokoliais
- Keptas karpis tešloje
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Armėniškai keptas upėtakis
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Žuvies kukuliukai
- Šutintas upėtakis
- Redos lašiša
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Marinuotas keptas sterkas
- Suktinukai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Baltieji žuvies kotletai
- Skumbrė mikrobanginėje
- Troškinta žuvis su morkomis
Lašiša grietinėlės padaže
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
400 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Krapai
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepimo indą ištepkite sviestu arba aliejumi. Sudėkite supjaustytas apvirtas bulves, lašišos gabaliukus, įtrintus prieskoniais ir apšlakstytus citrinų sultimis.
Užpilkite grietinėle ir apibarstykite krapais.
Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes. Be folijos kepkite dar 5-8 minutes.Užpilkite grietinėle ir apibarstykite krapais.
Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 min. Be folijos kepkite dar 5-8 minutes.
Komentarai (5)
-
sigita
2016-12-13 20:47
Bulves kepiau supjaustytas pailgais,siaurais griezineliais su prieskoniais atskirame inde gal 35 min ilgiau nei pradedant kept lasisa pagal recepta kitame inde. Viskas puikiai:)
-
Cvekyte
2016-03-27 01:13
Šiaip visai skaniai gavosi, tik smulkiai supjaustytas bulves apipiltas grietinėle aš įdėjau kepti 20 min anksčiau (jau pasimokius iš ankstesnės patirties, kad bulvės kepa gerokai ilgiau nei visa kita). Po 20 min kepimo ant viršaus uždėjau lašišos gabalą ir tada jau pagal receptą :)
-
Ciukce
2015-11-28 20:10
Skonis tarsi virtos lašišos, valgoma, tačiau antrą kartą nebegaminčiau.
-
Eglė
2015-04-24 21:55
O man pavyko, bulvės iškepė, buvo tikrai ne per sausa ir labai gardu :)