
Plekšnė su padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
700 gramų | plekšnė | |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 valgomasis šaukštas | razinos | |
400 gramų | ananasų (konservuoti, pjaustyti kubeliais) | |
150 gramų | kečupas | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
2 vienetai | gvazdikėliai | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Užpilui: | ||
1 vienetas | paprika (raudona) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite. Supilkite kečupą , suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta žuvis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Lašiša „My little secret“
-
Menkės kotletukai
-
Lašišos užkandėlė
-
Kepta žuvis su grybais
-
Spageti su krevetėmis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Midijų šašlykai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Folijoje kepta lašiša
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Kepta lydeka
-
Žuvies pyragas
-
Midijos su špinatais
-
Žuvytės tešloje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Plekšnė su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Plekšnė,
700 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Ananasai, konservuoti, pjaustyti kubeliais,
400 gramų -
Kečupas,
150 gramų -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Paprika, raudona,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite. Supilkite kečupą , suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...