Žuvis išvalyti.
Tiek žuvies vidų, tiek išorę įtrinti prieskoniais ir ištepti aliejumi.
Į vidų prikimšti svogūnų ir krapų. Karpius gausiai aptepti grietine.
Sudėti į kepimo indą ir keti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Taip skanu, kad galima pirštelius apsilaižyti! :)
Kepti karpiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
šiek tiek | druska |
800 gramų | karpis |
450 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | krapai (susmulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ant iešmo keptas ungurys
- Itališki koldūnai
- Žuvies kukulaičiai
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Bulviniai blynai su lašiša
- Kepta lašiša
- Keptos plekšnės
- Žuvies ir pupelių blynai
- Kepta lydeka
- Lietuviški "sushiai"
- Kepta skumbrė
- Žuvis su garstyčiomis
- Keptas ungurys
- Lašišos apkepas su špinatais
- Silkė su džiovintais grybais
- Žuvis su brokoliais
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Lydekos kepsneliai
- Žuvis su cukinija
- Skumbrė mikrobanginėje
Kepti karpiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai - Druska
-
Karpis,
800 gramų -
Grietinė,
450 gramų -
Krapai, susmulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis išvalyti.
Tiek žuvies vidų, tiek išorę įtrinti prieskoniais ir ištepti aliejumi.
Į vidų prikimšti svogūnų ir krapų. Karpius gausiai aptepti grietine.
Sudėti į kepimo indą ir keti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Taip skanu, kad galima pirštelius apsilaižyti! :)
Reklama:
Komentarai (9)
-
ugnė
2021-12-24 09:35
o su galva kepate :D ? padėkit mergaitei, nelabai moku gaminti
-
Tatiana baranauskiene
2016-06-14 12:38
Labaipatikoreceptas
-
Kvietkas
2014-04-19 09:16
kaloringa, bet tikrai skanu. Ir be to jau pabodusio aliejaus.
-
as
2013-10-24 16:27
labai skanu:)
-
Gintautas
2012-05-07 16:00
Žiauriai skanu, ypač padažas. Rekomenduoju su orkaitėje keptomis skrudintomis bulvėmis. :super:
-
(anonimas)
2011-12-31 16:25
:parselis: %-) :aiskinu:
-
ramunas
2011-10-17 18:49
%-) %-) %-) %-) %-)
-
ramunas
2011-10-17 18:49
skanus :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...