200 gramų | žuvis (filė) |
0.5 vieneto | paprika |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai |
Papriką sutarkuoti burokine tarka, odelę išmesti. Masę prispausti pirštais prie lėkštės ir nupilti skystį.
Bulves taip pat sutarkuoti burokine tarka.
Petražoles, krapus susmulkinti (čia sušaldytos petražolės).
Viską sumaišyti, įmušti 2 kiaušinius. Aš įmušiau 1, bet pasirodė per mažai, tada dar vieną :)
Pagardinti ir kepti aliejuje ant nedidelės ugnies.
Gavosi 8 blyneliai – labai švelnus, sultingi ir skanus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas karšis
- Eršketas šampane
- Silkė su manų koše
- Omarai
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Keptas starkis
- Lydekos kepsneliai
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Keptos plekšnės
- Lašišos kepsneliai
- Lašiša grilyje
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Žuvis tešloje
- Lašišos užkandėlė
- Keptas karpis tešloje
- Ant grotelių kepta žuvis
- Greiti lašišos kepsneliai
- Folijoje kepta lašiša
Žuvies blyneliai
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
200 gramų -
Paprika,
0.5 vieneto -
Bulvės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvies filė (čia tilapijos filė) supjaustyti kuo smulkiau.
Papriką sutarkuoti burokine tarka, odelę išmesti. Masę prispausti pirštais prie lėkštės ir nupilti skystį.
Bulves taip pat sutarkuoti burokine tarka.
Petražoles, krapus susmulkinti (čia sušaldytos petražolės).
Viską sumaišyti, įmušti 2 kiaušinius. Aš įmušiau 1, bet pasirodė per mažai, tada dar vieną :)
Pagardinti ir kepti aliejuje ant nedidelės ugnies.
Gavosi 8 blyneliai – labai švelnus, sultingi ir skanus :)
Komentarai (8)
-
Vaida
2011-12-22 10:24
jei neparašyta, kad virtos, tai žalios :)
-
Ona
2011-12-09 20:38
Bulves zalios ar virtos?
-
Marius
2011-01-26 15:02
skanu.... bandziau ir su virtom bulvem.... irgi visai nieko (zuvi tokiu atveju, labai - LABAI smulkiai supjausciau)
-
liu
2010-05-11 12:08
viskas ok,bet kita karta nedesiu paprikos.Bet del skonio nesigincijama. :atsiprasau:
-
juratera
2010-04-29 19:27
labai skaniai atrodo