2 vienetai | morkos |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1.5 kilogramo | jūros lydeka |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
Svogūną ir morkas susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų.
Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų.
Atvėsus svogūnams, morkoms ir kiaušiniams, pakepintas daržoves sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą.
Skardą ištepam aliejum, įdedam lydeka ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 45-50 min.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas karšis
- Eršketas šampane
- Silkė su manų koše
- Omarai
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Keptas starkis
- Lydekos kepsneliai
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Keptos plekšnės
- Lašišos kepsneliai
- Lašiša grilyje
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Žuvis tešloje
- Lašišos užkandėlė
- Keptas karpis tešloje
- Ant grotelių kepta žuvis
- Greiti lašišos kepsneliai
- Folijoje kepta lašiša
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1.5 kilogramo - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, žuvies
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom, žuvies mėsą ir lašinukus sumalam mėsmale.
Svogūną ir morkas susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų.
Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų.
Atvėsus svogūnams, morkoms ir kiaušiniams, pakepintas daržoves sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą.
Skardą ištepam aliejum, įdedam lydeka ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 45-50 min.
Skanaus!
Komentarai (29)
-
Virginija
2015-07-03 21:57
Labai skaniai atrodo,bet juros lydekos as nededu,nes man jauciasi j.lydekos kvapas
-
Aš
2013-01-13 15:06
Serviruoju ir puošiu ant didelio padėklo,visai vaizdas kitoks :-)
-
Aš
2013-01-13 15:04
Labai būna skanu,bet aš nemalu jokių lašinių,o saldi grietinėlė būtina lydekai.Juo labiau jeigu ji didelė,nes minkat jaučiasi kaip masė kietėja.
-
Almis
2011-09-19 21:23
O tai cia tik del grozio ta oda ar duoda dar koki nors efekta kepant noriu pasidaryt siaip kad paragaut o ne puost stala... ;-)
-
akse
2011-03-15 17:36
Kaip ta lydekos oda nulupt ?NUO KURIO GALO PRADETI?
-
daiva
2011-01-02 20:45
manau kad galima butu zuvy pamarinavus ir garu puode virti labai gerai issilaiko forma ir labai greit isverda
-
(anonimas)
2010-12-08 21:40
o karpi galima farširuoti
-
monte
2010-10-22 20:53
cia raso kad 1,5 kg o as bandziau is 5,2 kg treju devyneriu jau but mazai :-D :-D :-D :-D :super2:
-
regina
2010-10-07 11:52
manau cia kazko truksta ,sviesto ,gretineles..tai tiktai..,galima apseiti ir be lasiniu....
-
Zuvu priesas
2010-09-08 12:05
Tiesa labai reik patarimo- turiu Lyna pasigaves 3kg mazumo ir nerandu rimto recepto kaip skaniai iskepti ar istroskinti nesmulkinus? buciau dekingas uz genialias mintis :bravo: