![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sardelės apsuktos bekonu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | sardelių |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
1 vienetas | salotos ( (iceberg, pekino)) |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | agurkų ((trumpi)) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 žiupsneliai | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sardeles apsukame bekonu ir dedame kepti į 180 - 200°C temp. orkaitę 10 minučių.
2.
Tuo metu pasiruošiame salotas. Salotą ir daržoves susmulkiname, pagardiname grietine ir prieskoniais.
3.
Galima rinktis bet kurias mėgstamas salotas ar mišraines tinkamas prie mėsos.
Patiekiam su mėgstamu garnyru.. (bulvėm, bulvių koše, ryžiais ar pan..)
Skanaus.
Patiekiam su mėgstamu garnyru.. (bulvėm, bulvių koše, ryžiais ar pan..)
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos kepsneliai
-
Karpis, troškintas piene
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Lašišos vėrinukai
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Menkė garuose
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Redos lašiša
-
Žuvis ant grilio
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Saidos filė su ryžiais
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Spageti su krevetėmis
Sardelės apsuktos bekonu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sardelės,
600 gramų -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Salotos, (iceberg, pekino),
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai -
Agurkai, (trumpi),
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sardeles apsukame bekonu ir dedame kepti į 180 - 200°C temp. orkaitę 10 minučių.
Tuo metu pasiruošiame salotas. Salotą ir daržoves susmulkiname, pagardiname grietine ir prieskoniais.
Galima rinktis bet kurias mėgstamas salotas ar mišraines tinkamas prie mėsos.
Patiekiam su mėgstamu garnyru.. (bulvėm, bulvių koše, ryžiais ar pan..)
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
valgytoja
2015-12-21 11:30
Tai kas šiame patiekale yra žuvis? Sardelės ar bekonas? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...