
Sardelės apsuktos bekonu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | sardelių |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
1 vienetas | salotos ( (iceberg, pekino)) |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | agurkų ((trumpi)) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 žiupsneliai | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sardeles apsukame bekonu ir dedame kepti į 180 - 200°C temp. orkaitę 10 minučių.
2.
Tuo metu pasiruošiame salotas. Salotą ir daržoves susmulkiname, pagardiname grietine ir prieskoniais.
3.
Galima rinktis bet kurias mėgstamas salotas ar mišraines tinkamas prie mėsos.
Patiekiam su mėgstamu garnyru.. (bulvėm, bulvių koše, ryžiais ar pan..)
Skanaus.
Patiekiam su mėgstamu garnyru.. (bulvėm, bulvių koše, ryžiais ar pan..)
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Omarai
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta menkė
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Midijų šašlykai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Keptos midijos su sūriu
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Menkės kukuliai
Sardelės apsuktos bekonu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sardelės,
600 gramų -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Salotos, (iceberg, pekino),
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai -
Agurkai, (trumpi),
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sardeles apsukame bekonu ir dedame kepti į 180 - 200°C temp. orkaitę 10 minučių.
Tuo metu pasiruošiame salotas. Salotą ir daržoves susmulkiname, pagardiname grietine ir prieskoniais.
Galima rinktis bet kurias mėgstamas salotas ar mišraines tinkamas prie mėsos.
Patiekiam su mėgstamu garnyru.. (bulvėm, bulvių koše, ryžiais ar pan..)
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
valgytoja
2015-12-21 11:30
Tai kas šiame patiekale yra žuvis? Sardelės ar bekonas? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...