
0.5 kilogramo | žuvies filė (tilapija ar jūros lydeka) |
300 gramų | cukinija |
6 vienetai | bulvių (didelės) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | morkos (didelės) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (arba grietinė) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
1. bulvių griežinėliai,
2. morkos sutarkuotos ar supjaustytos griežinėliais kaip ir bulvės,
3. pabarstome prieskoniais ir užtepame 1 šaukštą majonezo arba grietinės, išlyginant per visą paviršių,
4. žuvis, įtrinta prieskoniais ir citrinos sultimis, bei svogūnų griežinėliai,
5. cukinijos gabaliukai,
6. vėl aptepame paviršių majonezu arba grietine,
7. sudedame pomidorų griežinėlius,
8. vėl ištepame majonezu,
9. viršų apibarstome sūriu.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių ir kepti 35-40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvies pyragas
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Midijų šašlykai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Įdaryta lazanija
-
Saida margoje tešloje
-
Menkės apkepas su grybais
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Žuvies paplotėliai
-
Bulviniai krabų blyneliai
Kepta žuvis su daržovėmis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvies filė, tilapija ar jūros lydeka,
0.5 kilogramo -
Cukinija,
300 gramų -
Bulvės, didelės,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Morkos, didelės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas, arba grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į kepimo indą, išteptą aliejumi ar sviestu sudedame ingredientus tokia eilės tvarka:
1. bulvių griežinėliai,
2. morkos sutarkuotos ar supjaustytos griežinėliais kaip ir bulvės,
3. pabarstome prieskoniais ir užtepame 1 šaukštą majonezo arba grietinės, išlyginant per visą paviršių,
4. žuvis, įtrinta prieskoniais ir citrinos sultimis, bei svogūnų griežinėliai,
5. cukinijos gabaliukai,
6. vėl aptepame paviršių majonezu arba grietine,
7. sudedame pomidorų griežinėlius,
8. vėl ištepame majonezu,
9. viršų apibarstome sūriu.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių ir kepti 35-40 minučių.
Komentarai (11)
-
Virginija
2019-07-22 07:09
Puikumėlis
-
Neringa
2017-08-12 17:32
O norejau paklausti ar su menke tinka daryti
-
Roberta
2017-03-10 15:22
Dariau siandien, siaip skanu tik kad per riebu man del surio :)
-
mmm
2016-09-11 15:48
Morkas supjausciau griezineliais, kepu jau valandą ir jos dar kietkos :( Manau, jas reikėjo tarkuoti.
-
Cha cha cha
2016-04-13 12:24
Tai komentaro su rezultatu taip ir nebus ane? :)))
-
Nijole
2016-01-28 20:13
labai skaniai atrodo, siandien kepsiu,parasysiu rezultata
-
To Gita
2015-05-04 11:25
Jau praėjo beveik metai. Ar išėmei iš orkaitės? Kaip gavosi? Ar dar kepi?
P.S. Juk niekam neįdomūs tokie absurdiški komentarai kaip "dabar kepu, pažiūrėsim", "reikės išsikepti", "gal pabandysiu", "pasakysiu mamos brolio draugo tetos pusbrolio anūkui, kad iškeptų". Jau jau komentuoji, tai parašyk kaip gavosi mlia. Kas per žmonės???
-
Gita
2014-06-16 18:54
Dabar ysoviau
i orkaite paziuresim kaip gausis:-)
-
gilute
2012-11-24 15:07
turetu buti labai skanu :super: