Žuvis supjaustoma gabaliukais ir įtrinama druska ir pipirais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką pakepiname įkaitintame aliejuje: kiekvieną žuvies gabaliuko pusę kepiname 2-3 minutes.
Po to pakepiname susmulkintus svogūnus (2-3 minutes). Į keptuvę sudedame likusias supjaustytas daržoves ir pakepiname dar 5 minutes.
Pusę pakepintų daržovių sudedame į kepimo indą, ant daržovių sudedame žuvį ir ant žuvies - likusias daržoves.
Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žuvies ir daržovių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 vienetai | pomidorai |
250 gramų | cukinija |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (sukapoti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (sukapotos) |
1 kilogramas | žuvis |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su lašiša
-
Kepta stinta
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Žuvies zrazai
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Keptos kuojos
-
Karpis su salotomis
-
Menkė su apelsinais
-
Lašišos apkepas
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Žuvis tešloje
-
Kepta lydeka
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Lašišos suktiniai
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Farširuota lydeka
Žuvies ir daržovių apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Cukinija,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
-
Krapai, sukapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, sukapotos,
1 valgomasis šaukštas -
Žuvis,
1 kilogramas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma gabaliukais ir įtrinama druska ir pipirais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką pakepiname įkaitintame aliejuje: kiekvieną žuvies gabaliuko pusę kepiname 2-3 minutes.
Po to pakepiname susmulkintus svogūnus (2-3 minutes). Į keptuvę sudedame likusias supjaustytas daržoves ir pakepiname dar 5 minutes.
Pusę pakepintų daržovių sudedame į kepimo indą, ant daržovių sudedame žuvį ir ant žuvies - likusias daržoves.
Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...