Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.

Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
30 gramų | baravykai (džiovinti) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvies maltiniai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Karpis pietums
-
Žuvies kukuliukai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Nuostabioji paelija
-
Virta žuvis tešloje
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies blyneliai
-
Šutintas upėtakis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Menkė tešloje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies apkepas
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Baravykai, džiovinti,
30 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
karolina
2008-10-31 12:40
LABAI SKANU;]
-
karolina
2008-10-31 12:39
labai skanu ;]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...