Karosai grietinėje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | karosai |
3 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | džiūvėsėliai |
175 mililitrai | grietinė |
1 kilogramas | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos faršo kepsneliai
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Įdaryta lazanija
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Lašišos užkandėlė
- Menkė garuose
- Žuvies paplotėliai
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Folijoje kepta skumbrė
- Žuvis tešloje
- Kepta plekšnė padaže
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Šamų kotletukai
- Plekšnė su padažu
- Lydekos kepsneliai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Folijoje kepta lašiša
Karosai grietinėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karosai,
600 gramų -
Sviestas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
175 mililitrai -
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...