![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Karosai grietinėje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | karosai |
3 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | džiūvėsėliai |
175 mililitrai | grietinė |
1 kilogramas | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis su grybais
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Kepta aštri menkė
-
Silkė pataluose
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Žuvis tešloje
-
Saida margoje tešloje
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Kepti karosai
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta skumbrė
-
Plekšnė su padažu
-
Žuvies apkepas
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Apelsininė lašiša
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepta marinuota menkė
-
Pyragas su žuvies įdaru
Karosai grietinėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karosai,
600 gramų -
Sviestas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
175 mililitrai -
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...