
500 gramų | lašišų filė (gabalai) |
200 gramų | fermentinio sūrio |
4 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | krapai (švieži, smulkinti) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
0.5 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Troškinta žuvis
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Menkė su apelsinais
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Lašišos apkepas
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Marinuota stinta
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Keptos plekšnės
Orkaitėje kepta lašiša

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė, gabalai,
500 gramų -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, švieži, smulkinti,
1 stiklinė -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dubenėlyje sumaišykite aliejų, citrinos sultis, garstyčias, druską, trintą česnaką ir krapus.
Žuvies gabaliukus dėkite ant folijos, aptepkite aliejaus mišiniu, uždenkite foliją ir pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Po 25 minučių atsargiai atidenkite foliją, užbarstykite fermentinio sūrio ir kepkite, kol sūris gražiai apskrus.
Komentarai (8)
-
Renata
2018-01-03 09:58
KAIP suprasti 2 gabalai lasisos rasykit normaliai
-
Rimas
2016-12-24 13:04
Receptas neissamus ir netikslus. Tačiau aš pagal jį visada pradedu kepti lašiša. Tiesiog panaudoju truputuka fantazijos. Šiuo metu neturėjau garstyčių tai panaudojau svogūnų laiškų. Gavosi super . Tik nepamirškit gražiai patiekti ant. Stalo su salotos lapais, mažais pomidoriukais, ir kubelių citrinos
-
Inga
2016-07-26 15:51
Jei norit, kad tikrai nebūtų per sausa, tiesiog sviestuko įdėkit... Labai geras skonis. super...
-
gintare
2016-02-28 17:10
Labai neissamus receptas.. 4 skilteles ar galvutes cesnako? Is kur atsirado citrinu sultys ir kur dingo garstycios?
-
erika
2016-02-19 11:23
kur panaudoti garstycias