Lydekos filė smulkiai supjausčiau, bet galima ir sumalti.
Papriką sumaišiau mažais gabaliukais.
Krapus sukapojau.
Sūrį sutarkavau.
Viską sumaišiau su prieskoniais.
Supyliau kiaušinių plakinį, grietinėlę ir dar kartą sumaišiau.
Supyliau į kepimo skardą ir kepiau apie 45 minutes 180° C orkaitėje.

Žuvies pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
0.5 vieneto | paprika (saldžioji) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
1 kilogramas | jūros lydeka (filė) |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (10 proc.) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Keptas upėtakis
-
Silkė pataluose
-
Plekšnė su padažu
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta aštri menkė
-
Šamų kotletukai
-
Krevečių užkepėlė
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Lašišos vėrinukai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Žuvies šašlykai
-
Žuvies blynukai
-
Keptos seliavos
-
Kepta stinta su krapais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Armėniškai keptas upėtakis
Žuvies pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Paprika, saldžioji,
0.5 vieneto - Baltieji pipirai
-
Jūros lydeka, filė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%, 10 proc.,
100 mililitrų - Druska
- Krapai
-
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydekos filė smulkiai supjausčiau, bet galima ir sumalti.
Papriką sumaišiau mažais gabaliukais.
Krapus sukapojau.
Sūrį sutarkavau.
Viską sumaišiau su prieskoniais.
Supyliau kiaušinių plakinį, grietinėlę ir dar kartą sumaišiau.
Supyliau į kepimo skardą ir kepiau apie 45 minutes 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
greta
2012-04-19 18:20
skanumelis liuks ;-) :super: %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...