Žuvį susmulkinti.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti kepimo miltelius, sukapotus žalumynus, cukrų, druską, aliejų, pieną, sutarkuotą sūrį ir nuolat maišant iš lėto suberti miltus.
Neišsigąskite, kad tešla skysta, tokia ir turi būti.
Ją supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių. Nepamirškite, kad kepimo laikas priklauso nuo Jūsų kepimo indo aukščiau. Kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau gali tekti kepti.
Žuvies pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 saujos | žalumynų |
200 gramų | žuvis (lašišos ar upėtakio filė) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
100 mililitrų | aliejaus |
120 mililitrų | pienas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ant iešmo keptas ungurys
- Tešloje kepta lašiša
- Įdaryta lazanija
- Žuvis su daržovėmis
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
- Skani zuvytė
- Lašišos troškinys
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvies kukuliai
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Žuvis ant grilio
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Orkaitėje keptos telapijos
- Kepta aštri menkė
- Kepti karosai
- Jūros lydeka Graikiškai
- Skumbrė su svogūnais grilyje
Žuvies pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Žalumynai,
2 saujos -
Žuvis, lašišos ar upėtakio filė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Cukrus
-
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
100 mililitrų -
Pienas,
120 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį susmulkinti.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti kepimo miltelius, sukapotus žalumynus, cukrų, druską, aliejų, pieną, sutarkuotą sūrį ir nuolat maišant iš lėto suberti miltus.
Neišsigąskite, kad tešla skysta, tokia ir turi būti.
Ją supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių. Nepamirškite, kad kepimo laikas priklauso nuo Jūsų kepimo indo aukščiau. Kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau gali tekti kepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...