
Saida margoje tešloje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | saida |
150 mililitrų | mineralinis vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
2.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
3.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Plekšnė su padažu
-
Jūreivio sapnas
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Skumbrė su citrina
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Sicilijos ešerys
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Folijoje keptas karpis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Krevečių užkepėlė
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Lašiša su daržovėmis
Saida margoje tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Saida,
600 gramų -
Mineralinis vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...