Saida margoje tešloje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | saida |
150 mililitrų | mineralinis vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
2.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
3.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Karpis pietums
- Nuostabioji paelija
- Keptas karpis tešloje
- Farširuota lydeka
- Šamažuvės filė
- Troškinta žuvis
- Skani zuvytė
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Silkės apkepas su ryžiais
- Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
- Marinuotas keptas sterkas
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Rūkytas Karpis
- Žuvies troškinys
- Žuvis tešloje
- Lašiša grilyje
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvies kukuliai
- Lašišų šašlykai
Saida margoje tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Saida,
600 gramų -
Mineralinis vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...