Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | brendis |
| 4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 4 vienetai | kalmarai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Jūreivio sapnas
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Išmarinuota žuvis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Žuvis padaže
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvis tešloje
-
Kepta žuvis su grybais
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvis tešloje
-
Lašiša folijoje
-
Tuno blyneliai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Žuvis pagal Ingą
-
Įdaryti kalmarai
-
Kepta stinta
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Žalumynai
- Aitrioji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
