
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 vienetai | kalmarai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvies filė
-
Apelsininė lašiša
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Virta žuvis tešloje
-
Žuvies kukuliukai
-
Lašišos užkandėlė
-
Rūkytas Karpis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Skumbrė su citrina
-
Kepta žuvis su grybais
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Sicilijos ešerys
-
Žuvis tešloje
-
Karališkoji silkė
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Plekšnė su padažu
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies kukulaičiai
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Žalumynai
- Aitrioji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...