Rūkyti naminiai vijūnai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vijūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vijūnus nuvalome, pasūdome ir šiek tiek papipiriname. Tada galima išrūkyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Karpis, troškintas piene
- Silkė su džiovintais grybais
- Menkė garuose
- Troškinta žuvis su morkomis
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Saidos filė su ryžiais
- Virta žuvis tešloje
- Lašišos suktiniai
- Pieniška moliūgų sriuba
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Žuvis pagal Ingą
- Žuvis tešloje
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Virta žuvis tešloje
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Rūkyti naminiai vijūnai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vijūnai,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vijūnus nuvalome, pasūdome ir šiek tiek papipiriname. Tada galima išrūkyti.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vaida
2017-01-13 00:05
Nelabai panašu y vijunus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...