Keptas įdarytas karpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
100 gramų | sviestas |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš karpio vidaus organai ištraukiami pro pakaklę. Mėsa išplėšiama nepažeidžiant stuburo ir odos. Mėsa sumalama, sudedamas piene išmirkytas nuspaustas batonas, svieste pakepintos prieskoninės daržovės, įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, druskos. Viskas išmaišoma, išsukama, atskiedžiama grietinėle, ir tos masės prikemšamas karpis. Įdarytas karpis dedamas į sviestu išteptą keptuvą, apibarstomas džiūvėsėliais, įpilama truputis vandens. Kepama orkaitėje. Įdarytas karpis tiekiamas pusdubenyje, apibarstytas petražolių lapeliais, pašlakstytas sultiniu, kuriame kepė. Su juo tiekiama keptų bulvių, šviežių daržovių salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Jūros gėrybių šašlykas
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Įdaryta lydeka
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Kepta marinuota menkė
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Kepta lašiša
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Lazanija su lašiša
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Lašišos užkandėlė
- Virta žuvis tešloje
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kepta marinuota žuvis
- Kepta žuvis
Keptas įdarytas karpis
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Sviestas,
100 gramų -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Muskatas
- Kalendra
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš karpio vidaus organai ištraukiami pro pakaklę. Mėsa išplėšiama nepažeidžiant stuburo ir odos. Mėsa sumalama, sudedamas piene išmirkytas nuspaustas batonas, svieste pakepintos prieskoninės daržovės, įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, druskos. Viskas išmaišoma, išsukama, atskiedžiama grietinėle, ir tos masės prikemšamas karpis. Įdarytas karpis dedamas į sviestu išteptą keptuvą, apibarstomas džiūvėsėliais, įpilama truputis vandens. Kepama orkaitėje. Įdarytas karpis tiekiamas pusdubenyje, apibarstytas petražolių lapeliais, pašlakstytas sultiniu, kuriame kepė. Su juo tiekiama keptų bulvių, šviežių daržovių salotų.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Ausra
2016-12-18 22:24
O siūti nereikia nes pirma kart darysiu
-
margita
2015-09-26 21:34
o grietine kam?
-
LORETA
2009-04-09 15:11
KAM TIE DZIUVESIAI ANT VIRSAUS? :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...