Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 kilogramas | skumbrė |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Žuvis su persikais
-
Tuno blyneliai
-
Žuvies kukuliai
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies kepsneliai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Silkė su manų koše
-
Sicilijos ešerys
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies spurgytės
-
Žuvis su migdolais
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Lašišos suktiniai
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
