
Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Menkės apkepas su grybais
-
Karpis su porais
-
Saidos filė su ryžiais
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies pyragas
-
Tešloje kepta lašiša
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Įdaryta lydeka
-
Lašiša garuose
-
Lašiša folijoje
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...