
Skumbrė pievagrybių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | skumbrė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
50 mililitrų | vynas (baltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
150 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašišos šašlykas
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Kepti karpiai
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta lašiša
-
Žuvies pudingas
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Virta žuvis tešloje
-
Farširuota lydeka
-
Virtas karšis
Skumbrė pievagrybių padaže
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Skumbrė,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...