Skumbrė pievagrybių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | skumbrė |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 50 mililitrų | vynas (baltas) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
| 150 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Karpis su salotomis
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta plekšnė padaže
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Kepta stinta su krapais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Lašiša su krapų padažu
-
Kepta lydeka
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kepta žuvis
-
Išmarinuota žuvis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Lašišos troškinys
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Keptos seliavos
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Žuvis pagal Ingą
Skumbrė pievagrybių padaže
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Skumbrė,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
