
Skumbrė pievagrybių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | skumbrė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
50 mililitrų | vynas (baltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
150 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos suktiniai
-
Menkė su apelsinais
-
Žuvis su cukinija
-
Kepta lydeka
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvis ant grilio
-
Žuvies kotletai su grybais
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Kepta skumbrė
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvis tešloje
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Papuošta kepta lydeka
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta marinuota žuvis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašišos vėrinukai
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
Skumbrė pievagrybių padaže
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Skumbrė,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...