800 gramų | lašiša (filė) | |
1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malunėlyje) | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | aitriosios paprikos | |
Salotoms: | ||
1 vienetas | agurkų (pjaustytas kubeliais) | |
2 vienetai | avokadų (pjaustytas kubeliais) | |
3 vienetai | svogūnai (žieminiai) | |
1 pundelis | krapai (švieži, smulikint) | |
0.5 pundelio | salotos (romaninės) | |
1 vienetas | žaliosios citrinos sultys | |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkė su apelsinais
- Žuvies blyneliai
- Silkė pataluose
- Saldžiarūgštė silkė
- Žuvis tešloje
- Žuvis su brokoliais
- Keptas karpis tešloje
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Armėniškai keptas upėtakis
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Žuvies kukuliukai
- Šutintas upėtakis
- Redos lašiša
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Marinuotas keptas sterkas
- Suktinukai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Baltieji žuvies kotletai
- Skumbrė mikrobanginėje
- Troškinta žuvis su morkomis
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, filė,
800 gramų -
Akmens druska, malunėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agurkai, pjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Avokadai, pjaustytas kubeliais,
2 vienetai -
Svogūnai, žieminiai,
3 vienetai -
Krapai, švieži, smulikint,
1 pundelis -
Salotos, romaninės,
0.5 pundelio -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!