Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu.
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žuvies maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
200 gramų | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta silkė
-
Virta žuvis tešloje
-
Menkės kotletukai
-
Kepta stinta
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Keptos midijos su sūriu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvis su brokoliais
-
Keptas karšis
-
Sicilijos ešerys
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Rūkytas Karpis
-
Karosai grietinėje
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
Žuvies maltiniai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Česnakas, skiltelės,
4 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu.
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Nijole
2016-01-28 20:02
atrodo labai skaniai ar galima naudoti alieju vietijkiaules tauku ,as nezinau kurtauku gauti?
-
mano
2011-10-20 20:38
skanu tik mažai gaunasi,iš 1kg šaldytos žuvies 300-400gr.žuvytės.Perkam ledą.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...