
Keptos kuojos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | žalumynų |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | kuoja |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuskustas, išvalytas, nuplautas kuojas pasūdykite, papipirinkite ir palaikykite šaldytuve nors kelias valandas. Išplakite kiaušinį, įberkite miltų, žalumynų, sumaišykite. Kuojas suvilgykite paruoštame plakinyje, kepkite keptuvėje, ant nedidelės ugnies apie 5-8 min. Valgykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvies spurgytės
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Keptos plekšnės
-
Žuvies apkepas
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptos kuojos
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Omarai
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptas upėtakis
-
Kepta menkė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies kotletai
-
Virtas karšis
Keptos kuojos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Žalumynai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kuoja,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas, išvalytas, nuplautas kuojas pasūdykite, papipirinkite ir palaikykite šaldytuve nors kelias valandas. Išplakite kiaušinį, įberkite miltų, žalumynų, sumaišykite. Kuojas suvilgykite paruoštame plakinyje, kepkite keptuvėje, ant nedidelės ugnies apie 5-8 min. Valgykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2008-07-01 10:56
As tai kepu be miltu, man skaniau.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...