| 200 gramų | brokoliai |
| 50 gramų | pelėsinis sūris |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | krapai (padažui) |
| 80 gramų | sviestas |
| 700 gramų | lašiša (filė) |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | krapai (padažui) |
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karšis
-
Lašišos suktiniai
-
Midijų šašlykai
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kepti karosai
-
Žuvis su brokoliais
-
Šutintas upėtakis
-
Lašišos vėrinukai
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Keptos plekšnės
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvies paplotėliai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Kepta marinuota žuvis
-
Žuvis padaže
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Kepta lašiša su brokolių padažu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
200 gramų -
Pelėsinis sūris,
50 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai, padažui
-
Sviestas,
80 gramų -
Lašiša, filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai, padažui,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!
