
200 gramų | brokoliai |
50 gramų | pelėsinis sūris |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | krapai (padažui) |
80 gramų | sviestas |
700 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai (padažui) |
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta menkė
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Žuvies troškinys
-
Žuvis pagal Ingą
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Kepti karosai
-
Kulebekas
-
Keptas upėtakis
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta orkaitėje lydeka
Kepta lašiša su brokolių padažu

- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
200 gramų -
Pelėsinis sūris,
50 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai, padažui
-
Sviestas,
80 gramų -
Lašiša, filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai, padažui,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!