
200 gramų | brokoliai |
50 gramų | pelėsinis sūris |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | krapai (padažui) |
80 gramų | sviestas |
700 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai (padažui) |
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Midijų šašlykai
-
Kepta stinta su krapais
-
Kepta lašiša
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Plekšnės filė su plutele
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Troškintas lynas
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kepta žuvies filė
-
Marinuota stinta
-
Žuvies kukuliukai
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta žuvis su grybais
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Žuvis tešloje
-
Krevečių užkepėlė
-
Troškinta žuvis
Kepta lašiša su brokolių padažu

- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
200 gramų -
Pelėsinis sūris,
50 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai, padažui
-
Sviestas,
80 gramų -
Lašiša, filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai, padažui,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!