
Lašišos troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | lašiša |
6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 skardinė | žirniai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
2.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Farširuota lydeka
-
Troškinta lydeka
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Įdaryti kalmarai
-
Sočiausioji pica
-
Žuvies troškinys
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Redos lašiša
-
Lašiša su daržovėmis
-
Žuvies blyneliai
-
Lašiša garuose
-
Įdaryta lazanija
-
Įdaryta lydeka
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Virta žuvis tešloje
Lašišos troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
1 vienetas -
Bulvės,
6 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai,
1 skardinė - Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...