Lašišos troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | lašiša |
6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 skardinė | žirniai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
2.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša folijoje
- Keptos midijos su sūriu
- Kepta skumbrė
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Keptas karpis Kūčioms
- Žuvies pyragas
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Įdaryta lazanija
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Silkės apkepas su ryžiais
- Troškinta lydeka
- Keptos seliavos
- Žuvies troškinys
- Suktinukai
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Tuno blyneliai
- Silkė su svogunais marinate
- Žuvies zrazai
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
Lašišos troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
1 vienetas -
Bulvės,
6 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai,
1 skardinė - Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...