
Lašišos troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | lašiša |
6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 skardinė | žirniai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
2.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies spurgytės
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Keptos plekšnės
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Rūkytas Karpis
-
Karališkoji silkė
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies užkepėlė
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Žuvis su persikais
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Lašišos suktiniai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Redos lašiša
Lašišos troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
1 vienetas -
Bulvės,
6 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai,
1 skardinė - Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...