Žuvį apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Brokolius ir morką (supjaustytą griežinėliais) išvirti. Tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir keletą minučių troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti miltų šaukštą ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Galima kartu su brokoliais patroškinti papriką ir pomidorus.
Žuvis su brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinėlės, 35% |
700 gramų | žuvis |
300 gramų | brokoliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (mėlyni) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos faršo kepsneliai
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Įdaryta lazanija
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Lašišos užkandėlė
- Menkė garuose
- Žuvies paplotėliai
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Folijoje kepta skumbrė
- Žuvis tešloje
- Kepta plekšnė padaže
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Šamų kotletukai
- Plekšnė su padažu
- Lydekos kepsneliai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Folijoje kepta lašiša
Žuvis su brokoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Žuvis,
700 gramų -
Brokoliai,
300 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlyni,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Brokolius ir morką (supjaustytą griežinėliais) išvirti. Tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir keletą minučių troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti miltų šaukštą ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Galima kartu su brokoliais patroškinti papriką ir pomidorus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Renata
2018-01-03 10:04
O tai zuvies nereikia sudyti o via tilts lasisa
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...