
Spalvota jūros ešerio filė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ešerio (jūros, filė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (apvoliojimui) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
100 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvies filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstome prieskoniais, pipirais ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Virtą burokėlį sutarkuojame burokine tarka.Žalias bulves sutarkuojame taip pat burokine tarka, nuplikome verdančiu vandeniu ir paliekame dar 10min. Nukošiame bulves, sumaišome su tarkuotu burokėliu, majonezu, grietine, fermentiniu sūriu ir prieskoniais. Kepame žuvytę pavolioję kiaušinio plakiny ir miltuose. Apkepus vienai pusei, apverčiame, ant viršaus šaukšto pagalba dedame bulvių įdaro, uždengiame ir kepame ant silpnos ugnies. Žuvytę puošiame pagal savo sugebėjimus...
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Kepta lydeka
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Keptas karpis tešloje
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kepta žuvis
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė su citrina
-
Žuvies spurgytės
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Lašišos kepsneliai
-
Lašiša su citrina
Spalvota jūros ešerio filė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys, jūros, filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Kvietiniai miltai, apvoliojimui
-
Bulvės,
3 vienetai -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstome prieskoniais, pipirais ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Virtą burokėlį sutarkuojame burokine tarka.Žalias bulves sutarkuojame taip pat burokine tarka, nuplikome verdančiu vandeniu ir paliekame dar 10min. Nukošiame bulves, sumaišome su tarkuotu burokėliu, majonezu, grietine, fermentiniu sūriu ir prieskoniais. Kepame žuvytę pavolioję kiaušinio plakiny ir miltuose. Apkepus vienai pusei, apverčiame, ant viršaus šaukšto pagalba dedame bulvių įdaro, uždengiame ir kepame ant silpnos ugnies. Žuvytę puošiame pagal savo sugebėjimus...
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ne aklas
2010-09-17 23:33
Čia man vienam atrodo, kad kažkas apvėmė lėkštę? :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...