Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.

Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | silkė (file, marinuota) |
2 vienetai | citrinos (žalioji) |
1.5 saujos | mėta (šviežia) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus ((rudasis)) |
2 vienetai | avokadų (prinokę) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su migdolais
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Kepta stinta
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Suktinukai
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša garuose
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Žuvis padaže
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Marinuota žuvis su padažu
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, file, marinuota,
4 vienetai -
Citrinos, žalioji,
2 vienetai -
Mėta, šviežia,
1.5 saujos -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, (rudasis),
1.5 valgomojo šaukšto -
Avokadai, prinokę,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vitalija
2015-03-03 15:52
Puikus receptas! Galima ir be metu, vistiek labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...