Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.

Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | silkė (file, marinuota) |
2 vienetai | citrinos (žalioji) |
1.5 saujos | mėta (šviežia) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus ((rudasis)) |
2 vienetai | avokadų (prinokę) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies filė
-
Itališki koldūnai
-
Jūreivio sapnas
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Krevečių užkepėlė
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Karpis pietums
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies pyragas
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Saidos filė su ryžiais
-
Folijoje kepta žuvis
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Žuvies troškinys
-
Lašiša garuose
-
Kepta žuvis su grybais
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, file, marinuota,
4 vienetai -
Citrinos, žalioji,
2 vienetai -
Mėta, šviežia,
1.5 saujos -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, (rudasis),
1.5 valgomojo šaukšto -
Avokadai, prinokę,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vitalija
2015-03-03 15:52
Puikus receptas! Galima ir be metu, vistiek labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...