Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai lašiša
0.5 vieneto citrinos
1 žiupsnelis prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras))
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ant garų kepta lašiša su prieskoniais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.

  2. Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.

  3. Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų