
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su migdolais
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Silkė pataluose
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Tešloje kepta silkė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Žuvies maltiniai
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Žuvies kotletai
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Omarai
-
Midijos su špinatais
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras),
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai