
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkoji silkė
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvis padaže
-
Kepta lašiša
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies užkepėlė
-
Krevečių užkepėlė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepta skumbrė
-
Kepta stinta
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Ant iešmo keptas ungurys
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras),
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai