Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Kepta balta žuvis (Tilapia)
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis (Tilapia) |
šiek tiek | citrinos (ar laimo sulčių) |
šiek tiek | sviestas (nesūdytas) |
šiek tiek | migdolai (smulkinti ir paskrudinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis, keptas orkaitėje
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Menkės kukuliai
- Troškinta žuvis su morkomis
- Keptos plekšnės
- Kepta menkė
- Norvegiška menkė vasariškai
- Kulebekas
- Šutintas upėtakis
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Silkė pataluose
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Išmarinuota žuvis
- Silkė su manų koše
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Lydekos kepsneliai
- Žuvis pagal Ingą
Kepta balta žuvis (Tilapia)
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, Tilapia,
1 kilogramas - Citrinos, ar laimo sulčių
- Sviestas, nesūdytas
- Migdolai, smulkinti ir paskrudinti
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Reklama:
Komentarai (4)
-
kristina
2016-01-09 19:24
As siandien gaminau. Man visai nepatiko. Gal ka ne taip padariau, bet skonis ne koks. Teko perdaryti....
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...