Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms

Kepta balta žuvis (Tilapia)
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis (Tilapia) |
šiek tiek | citrinos (ar laimo sulčių) |
šiek tiek | sviestas (nesūdytas) |
šiek tiek | migdolai (smulkinti ir paskrudinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta menkė
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvies užkepėlė
-
Troškinta lydeka
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su daržovėmis
-
Omarai
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Karališkoji silkė
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Sočiausioji pica
-
Firmiški žuvies kepsniukai
Kepta balta žuvis (Tilapia)
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, Tilapia,
1 kilogramas - Citrinos, ar laimo sulčių
- Sviestas, nesūdytas
- Migdolai, smulkinti ir paskrudinti
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Reklama:
Komentarai (4)
-
kristina
2016-01-09 19:24
As siandien gaminau. Man visai nepatiko. Gal ka ne taip padariau, bet skonis ne koks. Teko perdaryti....
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...