
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lašišos pjausnių |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta plekšnė padaže
-
Lašišos troškinys
-
Lietuviški "sushiai"
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Kepta stinta
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Keptas karšis
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Karpis, troškintas piene
-
Saidos filė su ryžiais
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Žuvies kotletai
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašišos pjausniai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...