
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lašišos pjausnių |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Skani zuvytė
-
Kepta skumbrė
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Jūreivio sapnas
-
Tagliatelle all`astice
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Folijoje keptas karpis
-
Tešloje kepta lašiša
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Išmarinuota žuvis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Keptas upėtakis
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašišos pjausniai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...