Gurmaniškas lašišos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lašišos pjausnių |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis su persikais
- Karpis, keptas orkaitėje
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Įdaryti kalmarai
- Žuvis tešloje
- Rūkytas Karpis
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Žuvies blynukai
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Farširuota lydeka
- Žuvies troškinys
- Aštrios krevetės grilyje
- Išmarinuota žuvis
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Keptos midijos su sūriu
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašišos pjausniai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...