![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Rūkytas Karpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | karpis |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 galva | česnakas |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | česnakiniai prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
2.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
3.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
4.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Troškinta lydeka
-
Skumbrė su citrina
-
Nuostabioji paelija
-
Karpis pietums
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvies kukuliai
-
Jūreivio sapnas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Rūkytas Karpis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies blyneliai
-
Kepta lydeka
-
Eršketas šampane
Rūkytas Karpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Karpis,
2 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Krapai,
1 saujelė -
Česnakiniai prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...