
Rūkytas Karpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | karpis |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 galva | česnakas |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | česnakiniai prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
2.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
3.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
4.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta žuvis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Sočiausioji pica
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies kukulaičiai
-
Sicilijos ešerys
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
Rūkytas Karpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Karpis,
2 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Krapai,
1 saujelė -
Česnakiniai prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...