
Karpis, troškintas piene
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
2.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
3.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijos su špinatais
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Skumbrė su citrina
-
Tešloje kepta silkė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Žuvies pyragas
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Kepta žuvies filė
-
Menkė tešloje
-
Lašišų šašlykai
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Žuvis su daržovėmis
-
Omarai
-
Lašišos šašlykas
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta skumbrė
-
Lašišos faršo kepsneliai
Karpis, troškintas piene
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...