Karpis, troškintas piene
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
2.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
3.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su pievagrybiais
- Troškinta lydeka
- Orkaitėje kepta lašiša
- Silkė pataluose
- Tuno salotos su feta sūriu
- Silkė su morkomis
- Tešloje kepta lašiša
- Žuvis su persikais
- Suktinukai
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Keptas upėtakis
- Bulviniai krabų blyneliai
- Plekšnės filė su plutele
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Marinuotas keptas sterkas
- Krevečių užkepėlė
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Kepta stinta
- Žuvies blyneliai su žalumynais
Karpis, troškintas piene
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...