
Karpis, troškintas piene
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
2.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
3.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grilyje
-
Menkė garuose
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Keptas upėtakis
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Saida margoje tešloje
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Lašišų šašlykai
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Midijos su špinatais
Karpis, troškintas piene
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...