Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.

Lašišos suktiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lašiša |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos suktiniai
-
Menkė su apelsinais
-
Žuvis su cukinija
-
Kepta lydeka
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvis ant grilio
-
Žuvies kotletai su grybais
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Kepta skumbrė
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvis tešloje
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Papuošta kepta lydeka
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta marinuota žuvis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašišos vėrinukai
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
Lašišos suktiniai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
1 stiklinė -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...