
Žuvis padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Keptas ungurys
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Kepta žuvis su grybais
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Keptas upėtakis
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Nuostabioji paelija
-
Keptos plekšnės
-
Lašišos vėrinukai
Žuvis padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau :bravo: :super2: :alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...