Žuvis padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies kukuliai
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Skani zuvytė
- Farširuota lydeka
- Keptas įdarytas karpis
- Žuvytės tešloje
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Sojos kepsniai su lašiša
- Žuvies pyragas
- Troškinta lydeka
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Žuvies užkepėlė
- Orkaitėje keptos telapijos
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Karosai grietinėje
- Žuvies kepsneliai
- Tuno blyneliai
Žuvis padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau :bravo: :super2: :alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...