
Pomidorų padaže keptas šamas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | šamas (filė) |
1 stiklinė | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
50 gramų | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į keptuvę įpilama truputį pomidorų padažo ir virti, smulkinti grybai, į jį sudedami virti žuvies gabaliukai, aplink apdėliojama mažomis virtomis bulvėmis. Viskas apipilama likusiu padažu, apibarstoma tarkuotu sūriu, aplaistoma sviestu ir iškepama orkaitėje. Patiekiama keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Jūreivio sapnas
-
Lašiša su vaisiais
-
Kepta plekšnė padaže
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Virta žuvis tešloje
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Troškinta žuvis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Įdaryti kalmarai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Folijoje kepta lašiša
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Lašišos apkepas su špinatais
Pomidorų padaže keptas šamas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šamas, filė,
300 gramų -
Pomidorų padažas,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Grybai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į keptuvę įpilama truputį pomidorų padažo ir virti, smulkinti grybai, į jį sudedami virti žuvies gabaliukai, aplink apdėliojama mažomis virtomis bulvėmis. Viskas apipilama likusiu padažu, apibarstoma tarkuotu sūriu, aplaistoma sviestu ir iškepama orkaitėje. Patiekiama keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
kornelija
2011-02-22 14:08
gal kas ragavot? :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...