Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.

Troškinta žuvis su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašiša folijoje
-
Kepta marinuota menkė
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Virtas karšis
-
Silkė su morkomis
-
Įdaryta lazanija
-
Redos lašiša
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvis su cukinija
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Žuvies šašlykai
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Plekšnė su padažu
-
Lašiša su vaisiais
-
Keptas upėtakis
Troškinta žuvis su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...