Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!

Firmiški žuvies kepsniukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | žuvis (filė) |
3 vienetai | morkos (didelės, tarkuotos stambiai) |
4 vienetai | svogūnai (smulkintas) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Jūreivio sapnas
-
Keptos kuojos
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvis tešloje
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Redos lašiša
-
Papuošta kepta lydeka
-
Troškintas lynas
-
Žuvis ant grilio
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašiša su krapų padažu
-
Tešloje kepta lašiša
Firmiški žuvies kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, filė,
600 gramų -
Morkos, didelės, tarkuotos stambiai,
3 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...