Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!

Firmiški žuvies kepsniukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | žuvis (filė) |
3 vienetai | morkos (didelės, tarkuotos stambiai) |
4 vienetai | svogūnai (smulkintas) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies zrazai
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvies kotletai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Žuvis tešloje
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies kukuliai
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Žuvies kukulaičiai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Karpis, pomidorų padaže
Firmiški žuvies kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, filė,
600 gramų -
Morkos, didelės, tarkuotos stambiai,
3 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...