Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| šiek tiek | jūros lydeka | |
| šiek tiek | pastarnokas | |
| šiek tiek | duona | |
| šiek tiek | aliejaus | |
| Pasninko spirgams: | ||
| šiek tiek | čiobreliai (šakelės) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
2.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
3.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Midijų šašlykai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Plekšnės filė su plutele
-
Keptos plekšnės
-
Kepta žuvies filė
-
Omarai
-
Keptas upėtakis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašišos šašlykas
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Jūros lydeka
- Pastarnokas
- Duona
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Čiobreliai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lydeka
2014-04-16 21:25
nenuskusta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
