300 gramų | tilapijos filė |
4 vienetai | bulvių (nedidelės, virtos, su lupenom) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | alyvuogių (10-12) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | prieskoniai |
Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.
1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies pyragas
- Žuvies troškinys
- Žuvies kotletai
- Silkė su manų koše
- Lašišos vėrinukai
- Krevečių užkepėlė
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Kepta žuvis su petražolėmis
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Orkaitėje keptos telapijos
- Keptas ungurys
- Žuvies filė
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Midijos su špinatais
- Kepta menkė majonezo padaže
- Saldžiarūgštė silkė
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
Margaritos žuvies apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Tilapijos filė,
300 gramų -
Bulvės, nedidelės, virtos, su lupenom,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Paprika,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Alyvuogės, 10-12
- Petražolės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite žuvies filė ir supjaustykite gabaliukais.
Papriką supjaustykite nedideliais kubeliais.
Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus ir pagardinkite prieskoniais.
Bulves nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.
Kepimo formą patepti aliejumi. Sluoksniais sudėkite:
1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.Kepimo formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 190-200 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (11)
-
Danguole
2017-11-24 09:36
Tikrai lb skanu
-
inga
2017-03-29 20:33
Butinai pabandysiu
-
as
2011-09-24 04:04
turetu but skanu,reik pabandyt :mmm: :mmm:
-
agnita
2011-02-15 13:02
nu taip geriau perskaicius supratau :-D :super:
-
Margarita iš Klaipėdos
2011-02-13 08:31
tai bulves virtos :)
-
agnita
2011-02-13 00:12
:-) geras apkepas tik bulves reik apvirti 10 15 min nes tokioja teperaturoja dauguma susvyla :super2:
-
Marius
2011-01-26 15:04
:super: :super:
-
niam niam
2010-10-03 12:08
:super: :super: :super: Tik dar i zuvies -darzoviu mase dejau svieste apkepintus svogunus su morka. Tikrai nesugadino skonio. :bravo:
-
rita
2010-06-05 00:43
:super2: