Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkė su apelsinais
- Žuvies blyneliai
- Silkė pataluose
- Saldžiarūgštė silkė
- Žuvis tešloje
- Žuvis su brokoliais
- Keptas karpis tešloje
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Armėniškai keptas upėtakis
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Žuvies kukuliukai
- Šutintas upėtakis
- Redos lašiša
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Marinuotas keptas sterkas
- Suktinukai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Baltieji žuvies kotletai
- Skumbrė mikrobanginėje
- Troškinta žuvis su morkomis
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...