Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | lašišų filė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Itališki koldūnai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta žuvies filė
-
Tešloje kepta lašiša
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Suktinukai
-
Žuvis su persikais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Lašiša garuose
-
Kepta stinta
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
