
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Žuvis su brokoliais
-
Keptas įdarytas karpis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvies troškinys
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas upėtakis
-
Menkės kukuliai
-
Menkės kotletukai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvies filė
-
Keptas upėtakis
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta menkė majonezo padaže
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...