
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Kepta žuvis su grybais
-
Šamažuvės filė
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Nuostabioji paelija
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Žuvis su persikais
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Žuvies filė
-
Silkė su manų koše
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Lašišos vėrinukai
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...