
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kepsneliai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Lašiša folijoje
-
Krevečių užkepėlė
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Žuvies blynukai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Žuvis su cukinija
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptos seliavos
-
Silkė su svogunais marinate
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Folijoje kepta žuvis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Keptos midijos su sūriu
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...