
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Lašiša su citrina
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Žuvies troškinys
-
Žuvies kotletai
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Keptas upėtakis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Tešloje kepta lašiša
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Kepti karpiai
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Žuvies pudingas
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Lašišos kepsneliai
-
Greiti lašišos kepsneliai
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...