Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)

Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
300 gramų | karpis (filė) |
200 gramų | grybai (marinuoti) |
80 gramų | vyšnios |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Spageti su krevetėmis
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Karpis su salotomis
-
Šamų kotletukai
-
Žuvis tešloje
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Troškinta lydeka
-
Karpis su porais
-
Įdaryta lydeka
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies pyragas
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Kepta skumbrė
-
Skani zuvytė
-
Kepta menkė majonezo padaže
Troškinta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
40 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Karpis, filė,
300 gramų -
Grybai, marinuoti,
200 gramų -
Vyšnios,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...