Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)

Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
300 gramų | karpis (filė) |
200 gramų | grybai (marinuoti) |
80 gramų | vyšnios |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkas Grill otas
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Įdaryta lazanija
-
Midijos su špinatais
-
Papuošta kepta lydeka
-
Tešloje kepta silkė
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Žuvis su brokoliais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Menkės apkepas su grybais
-
Karpis, troškintas piene
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Žuvis su daržovėmis
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Troškinta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
40 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Karpis, filė,
300 gramų -
Grybai, marinuoti,
200 gramų -
Vyšnios,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...